Samen aan de slag

Met samen aan de slag brengen we plattelandsjongeren en jongeren met een chronische beperking bij elkaar. Samen worden activiteiten georganiseerd en structurele samenwerking opgezet zodat ook jongeren met een chronische aandoening op normale wijze kunnen participeren in de maatschappij. Plezier is daarbij ontzettend belangrijk en waar vind je dat beter dan in je vrijetijdsbesteding.

Wat kan ik ermee?
Wil jij met je vereniging graag iets organiseren met jongeren die jouw vereniging nog niet kennen? Wij brengen in dit project doelgroepen jongeren bij elkaar met als doel ontmoeting en het realiseren van leuke activiteiten. Niet alleen leuk maar ook nog kans op nieuwe (actieve) leden!

Wat gaan we doen?
Wij werken in dit project samen met jongeren met een chronische aandoening zoals astma, epilepsie, diabetes, reuma etc. In een groepje samen met hen ga je gezamenlijk een toffe activiteit organiseren. Dit mag ook een activiteit zijn die al op de planning stond zoals een zeskamp of een trekkertrek, maar ook iets nieuws, wat je maar wil. We helpen bij de organisatie en promotie van de activiteit en stellen 1000 euro budget voor de activiteit beschikbaar!
Interesse of meer info? Mail info@plattelandsjongeren.nl