De beste keet van Nederland

Keten hebben een belangrijke sociale functie voor jongeren op het platteland. Deze functie moet behouden blijven en versterkt worden. Het drankmisbruik en de onveiligheid van de keten moet worden bestreden en daar kunnen jongeren ook echt wel zelf ideeën over hebben, vindt Plattelandsjongeren.nl. Plattelandsjongeren.nl vindt dat keten een plek verdienen op het platteland, mits er verantwoord wordt omgegaan met de risico’s.

Wat gaan we doen?
De beste keet van Nederland (voorheen Keetkeur) is voor keethouders, hun bezoekers en hun ouders, maar ook voor gemeentes die met keten in gesprek willen. Wij ondersteunen keeteigenaren en hun bezoekers om alles rondom hun Keet op een verantwoorde manier te regelen, of om zelf een keet op te starten. Wij geven gemeentes advies, materiaal, project ideeën, maar geen contactgegevens van keten!

Jaarlijks organiseren wij de gelijknamige “De Beste Keet van Nederland Verkiezing”.  Daarnaast geven we interactieve workshops in keten, informatiebijeenkomsten voor ouders en 12 jarigen, ondersteuning en advies aan gemeentes en op aanvraag organiseren we activiteiten en congressen.

Wat kan ik er mee?
– Heb je een eigen keet & wil je prijzen winnen, deze verbeteren, testen of gezamenlijk activiteiten ondernemen. Kijk dan hier op de site van De beste keet van Nederland.
– Wil jouw gemeente aan de slag met keten & wil je advies hierover? Of wil je zelf een ketenproject starten? Mail: info@plattelandsjongeren.nl.

Vacatures

Keetadviseur
Jongerenteam Keetverkeer
Keetambassadeur NOP

 

Werk in opdracht

Keetkeur