Ik ben Geweldig

Iets geweldigs voor een ander doen is geweldig leuk. Wat het ook is, iemand anders houdt er een geweldig gevoel aan over.
Daar heeft niet alleen de ander plezier van, het is ook nog eens leuk en leerzaam voor jezelf!

Loop je al langer met een idee rond om iets te organiseren?
Dan helpen wij je graag verder! Ook dit jaar mogen we voor ‘Ik ben Geweldig’ weer 10 groepen jongeren een leuk budget geven voor het realiseren van hun geweldige idee.

Inspiratiespel
Inspiratiespel

Wat gaan we doen?
Iets tofs organiseren voor een ander. Een keer of vaker. Iets groots of iets kleins. Alles mag en kan! Naast onze support, denken we mee over je plan en  vullen we samen met jouw het intakeformulier in, zodat je meer kans van slagen hebt op €1000,-.

Wat kan ik er mee?
Hebben jij, je vrienden, je vereniging een tof idee om iets te organiseren voor jullie straat/buurt of andere doelgroep? Laat het ons weten via lisanne@plattelandsjongeren.nl, en maak kans op een bedrag van max. €1000,-. Dan maken we samen van jouw idee een succes!

Willen jullie graag iets organiseren, maar weten jullie nog niet precies wat? Mail naar lisanne@plattelandsjongeren.nl, dan gaan we samen aan de slag. In een workshopavond brainstormen we samen over dat ene geweldige idee en kijken we hoe we dat kunnen organiseren.

Let op: voorwaarde is dat diegene die het idee aanvraagt niet ouder is dan 24 jaar.

Inspiratie nodig? KPJ Liempde heeft met behulp van ‘Ik ben Geweldig’ een dagje uit georganiseerd waarbij ze gingen skieën met jongeren met een chronische beperking. En Keet ATF organiseerde met behulp van ‘Ik ben Geweldig’ een paasfeest voor jong en oud uit de buurt.

Interesse of meer weten?
Mail: lisanne@plattelandsjongeren.nl of bel: 030 -2769850


vsbfonds