Ik ben geweldig

Dankzij “Ik ben geweldig” kunnen we aan 10 groepen jongeren een leuk budget geven voor het organiseren van een activiteit! Voorwaarde is dat je als groep jongeren iets voor een andere doelgroep wil organiseren en niet ouder bent dan 24 jaar.

Wat gaan we doen?
Iets geweldigs voor een ander doen is geweldig leuk. 1Één keer of vaker. Iets groots of iets kleins. Wat het ook is, iemand anders houdt er een geweldig gevoel aan over. En voor jou is het ook feest. Want als jouw plan geweldig genoeg is krijg je naast al onze support ook nog eens max. € 1000 om je plan perfect uit te voeren!

Wat kan ik er mee?
Wil jouw afdeling iets organiseren voor een andere groep? Weet je ook al wat, of juist nog niet? Wij kunnen de volgende dingen doen om jullie te ondersteunen:

1: Jullie willen wel wat organiseren, maar weten niet precies wat of kunnen wel wat hulp gebruiken bij de organisatie en planning. Vraag dan bij info@plattelandsjongeren.nl een brainstorm workshop aan, verzamel zelf een groepje jongeren en dan gaan wij een avond met jullie aan de slag. In de workshop bedenken we de inhoud zover jullie dat nog niet hebben gedaan, maken we een planning, verdelen we taken & helpen we met de aanvraag.

2: Jullie willen wat organiseren en kunnen dat eigenlijk prima zelf. Mail dan naar info@plattelandsjongeren.nl en vul dan samen met haar het intake formulier in, zodat je meer kans van slagen hebt op de 1000 euro.


vsbfonds