Duld geen schuld

“Een op de vijf jongeren van 18 tot en met 24 jaar heeft een schuld”

Ook op het platteland spelen schulden en financiële problemenPlattelandsjongeren krijgen hier dan ook steeds meer mee te maken. Met Duld geen Schuld doorbreken we het taboe.

Wat gaan we doen?
Plattelandsjongeren.nl biedt jouw én je vereniging of vriendengroep de kans om mee te doen aan het spel: ‘The Money Game’. Samen met een jongerencoach van Plattelandsjongeren.nl speel je dit spel op locatie. In het spel zijn zowel individuele- als groepselementen. De uitdaging aan jou is om zo verstandig mogelijk om te gaan met je geld. Daarmee willen we jou en je vrienden op een leuke manier bewust maken van de keuzes waar je je geld aan uitgeeft en de gevolgen daarvan.

Wat kan ik er mee?
Wil jij graag tips en tricks krijgen in het beter leren omgaan met geld? Dat kan! Deelnemers van The Money Game kunnen aansluiten bij een regionale werkgroep. Elke groep wordt begeleid door een jongerencoach van Plattelandsjongeren.nl. Samen met andere jongeren uit jouw omgeving ga je op een leuke interactieve manier aan de slag. Tijdens de workshops zoomen we in op verschillende onderwerpen en thema’s. Experts schuiven aan om jou verder te helpen en we bieden individuele coaching.

Meld je vereniging of vriendengroep snel aan voor The Money Game!

Interesse of meer weten? Mail: lisanne@plattelandsjongeren.nl of bel: 030 -2769845